“Triumf în Roemenia: Joris Jan Zwaal Cucereste Cupa Kung Fu!


În ziua de 25 noiembrie 2023, în inima Bucureștiului, sala polivalentă a găzduit o competitie extraordinara: Cupa României la Kung Fu, organizată de Federația Română de Wushu Kung Fu. Printre luptătorii de elită s-a numărat și Joris Jan Zwaal, alături de antrenorul său, Dan Radulescu, de la prestigiosul club Danla Saholin Kung Fu Purmerend.

Cu mândrie și pasiune, Joris a adus glorie orașului său natal, Purmerend, și țării sale, Olanda, prin obținerea a două medalii de aur de excepție. Prima medalie strălucitoare a fost câștigată în disciplinei Shaolin Quan (pumn), iar a doua în spectaculosul Shaolin Yin Shou Gun (baston).

Această performanță remarcabilă nu este doar o victorie personală, ci și o demonstrație a dedicării și talentului său, sub îndrumarea iscusită a maestrului său Dan Radulescu. Cu ochii deja îndreptați către noi orizonturi, Joris se pregătește acum pentru provocarea supremă: Campionatele Europene de Kung Fu din Istanbul, Turcia, programate între 15-17 decembrie 2023.

Cu siguranță, numele lui Joris Jan Zwaal va rămâne în analele istoriei Kung Fu-ului, marcând o pagină de aur în cărțile performanțelor sportive internaționale.”