Sibianul Dan Mihai Rădulescu a obținut două medalii la Campionatul European de Kung Fu 


Sportiv: Dan Mihai Radulescu – Antrenor: Dan Radulescu

În luna noiembrie, echipa României a reușit să aducă acasă mai multe medalii de la campionatul european de wushu și Kungfu din Grecia. Două dintre aceste medalii au fost aduse de Dan Mihai Rădulescu, un sportiv de wushu și kung fu din Sibiu.

Sportivul sibian Dan Mihai s-a întors acasă cu două medalii de bronz de la Camionatul European de kung fu care a fost susținut în Grecia. Sibianul ar fi vrut ca alături de antrenorul său să participe la șase evenimente diferite, însă o accidentare înainte de acestea l-a forțat să reducă totul la două evenimente. 

Sportiv: Dan Mihai Radulescu

În perioada 10-16 noiembrie s-au desfășurat al 18-lea Campionat European de Wushu și al 6-lea Campionat European de Kung Fu. Cele două competiții s-au desfășurat în paralel la Loutraki, Grecia și au fost organizate de Federația greacă de Wushu Kung fu. Peste 600 de sportivi din toată Europa au luat parte la acest campionat formând o etapă spectaculoasă de arte marțiale.

„A trecut o jumătate de an de când Dan Mihai a câștigat aurul la Campionatele Naționale de Wushu din România și a venit momentul să intensificăm din nou antrenamentul”, spune antrenorul săi Dan Rădulescu. 

Campionatele Europene au avut loc la mijlocul lunii noiembrie și de data aceasta Dan Mihai, alături de antrenor a decis să participe la șase evenimente diferite, pentru că mai făcuse asta. Din păcate, s-a accidentat cu o săptămână înainte de competiție. O accidentare ischio-coarbei care l-a forțat să reducă cele șase evenimente complet pregătite la două forme adaptate. 

Echipa Romaniei Wushu- Kungfu – Grecia 2022

Evenimentele desfășurate au fost forma tradițională cu mâna goală (Xiao Hong Quan) și forma halebardă (Guan Dao). Ambele au fost interpretate cu mare succes și au dus la întoarcerea acasă cu două medalii de bronz.

Pe 18 decembrie, Dan Mihai va preda un atelier de kung fu de două ore la Sibiu. De la 13.00 la 15.00 va aborda principiile de bază ale artei marțiale.