Sanda/Sanshou: Dorin se simte in „putere”, dupa campionatul de sanda din Olanda Open 2022


A.C.S.Danla locul 2 la competitia internationala de Sanda/Shanshou Heenvliet-Nederland

Olanda – În Heenvliet , un oraș care au fost construite probabil primele fortificații din lemn în jurul anului 1100 . Sportcentrum Kam-Lung  organizeaza pe data de 10 mai impreuna cu F.I.M.A.C., WKF en de ICMAF, competitia  internationala de amateur  Sanda/Sanshou din Olanda – Tarile de Jos .

Sanda sau San Shou este lupta pe o platformă înălțată care măsoară opt pe opt metri, așa cum se practică în China de secole. Pumnii, loviturile, împingurile și aruncările sunt componentele sale principale. 

Danla participă cu 2 atleti: Dorin Sebastian Rădulescu din Romania și Bas de Groot din Olanda. Dorin a câștigat medalia de argint la (juniori) 75-80 kg, iar Bas medalia de argint la (seniori) 75-80 kg.

WKS Czech Open din Louny va fi următoarea competiție unde Dorin va participa ca senior 75-80 kg, el fiind singurul reprezentant al Romaniei în acest sport.

Sperăm că realizările lui Dorin pot inspira comunitatea sporturilor de luptă să arate că românii au ceea ce este necesar pentru a câștiga medalii la turneele internaționale.

Dan Rădulescu - Danla
Sportcentrum Kam-Lung