Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit 2020


CINE POATE REDIRECȚIONA PRIN F230

  • Angajatii care primesc salarii
  • Sportivii care presteaza servicii in baza contractelor sportive, cu impozit cu retinere la sursa
  • Persoanele care obtin venituri din drepturi de proprietate intelectuala, cu impozit cu retinere la sursa
  • Pensionari cu pensii peste 2000 lei /luna

DESCARCĂ  Formularul 230 (click aici)

Termenul de depunere al Formularelor 230 aferente veniturilor din 2020 este 25 mai 2021. (descarcă Anexa aici)

Persoanele salariate sau pensionarii, dar şi cei care realizează venituri din drepturi de autor sau convenţii civile şi care au optat pentru impozit final de 10% pot depune FORUMULAR 230 – Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat (OPANAF 15/2021) pentru a redirecţiona 3,5% impozit pe venit aferent anului 2020 pentru suportul atletiilor (precompletat cu datele Asociației Club Sportiv Danla).
Instructiuni

PASUL 1: Descarcă Formularul 230 precompletat cu datele Asociaţiei Club Sportiv Danla și completează cu datele tale în Secțiunea I. “Date de identificare a contribuabilului”. La secțiunea II.B.2. bifează căsuța pentru redirecționare pe 1 an sau 2 ani. Semnează în josul Formularului la Secțiunea “Semnătură contribuabil”. Datele Asociației Club Sportiv Danla sunt precompetate. (Poţi accesa instrucţiunile de completare aici).
PASUL 2: Depune formularul la ANAF sau trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Adresele le gasești aici http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.html Sau trimite-ne formularul completat de tine și scanat pe adresa info@danla.ro sau prin WApp la +40 749 495 386 și ne vom ocupa noi de depunerea acestuia online prin declarația electronică, potrivit Ordinului OPANAF nr. 15/2021.

Vă mulțumim!