The World University Games


Data/Ora
27.06.2022 - 07.07.2022
Toată ziua

Fiind primul eveniment sportiv de talie mondială care are loc în vestul Chinei, cele de-a 31-a ediții a Jocurilor Mondiale de Vară Universitare contribuie deja la introducerea în Chengdu a unei atmosfere sportive și universitare și mai revigorate. Jocurile Mondiale Universitare vor avea loc în perioada 27 iunie – 7 iulie 2022.

În calitate de capitală a provinciei Sichuan, orașul a profitat deja de găzduirea evenimentului din vara anului 2021 prin creșterea propriei IP sportive, pe măsură ce Chengdu se transformă într-un oraș celebru al evenimentelor sportive.

Combinând pași mari în sport cu istoria veche a locului, le asigură studenților-atleti care vin în est pentru eveniment o sărbătoare cu mâncare, sport și cultură care va reverbera cu mult dincolo de câmpul locului și de evenimentele zilei.

„Douăzeci la sută dintre studenții din lume se află în China, iar federația națională de sport universitar are o capacitate clară și dovedită de a organiza evenimente sportive studențești de cea mai bună calitate, chiar și într-un termen relativ scurt”, a declarat președintele FISU, Oleg Matytsin.

„Nu avem nicio îndoială că Chengdu 2022 se va dovedi a fi o gazdă excepțională a Jocurilor Mondiale Universitare, care va face o impresie de durată și foarte pozitivă atât asupra participanților, cât și asupra orașului în sine.”

locație
Chengdu (CHN)

Loading Map....