Shaolin Kung Fu in Sibiu


Respirați mai bine, dormiți mai bine și simțiți că aveți mai multă energie pe parcursul zilei și veți vedea că puteți face mai mult decât credeți că este posibil. Succesul pe care îl veți experimenta prin lecțiile noastre vă va învăța că puteți avea succes în orice, dacă credeți cu adevărat în el. Încrederea dvs. îmbunătățită vă va ajuta să faceți față provocărilor vieții cu o perspectivă mai pozitivă. Kung Fu este foarte recomandat copiilor.

Kung Fu oferă copilului posibilitatea de a-și dezvolta puterile interioare, va străluci pe măsură ce devine mai puternic și mai flexibil, obține rezistență mai bună și obține un echilibru bun. Și acesta este doar începutul. De fapt, calitățile fizice sunt doar fundamentul pentru ceva mult mai important, dezvoltarea stimei de sine.

El dezvoltă o abilitate mai bună de concentrare și învață să facă contact vizual, acordând totodată mai multă atenție la ceea ce părinții, profesorii și prietenii vor să spună.
Copilul tău se va bucura de îmbunătățirea rezistenței sale, poate dura mai mult și va exersa abilități până când merg bine, el învață să nu renunțe, ci să persevereze. Își va vedea viața ca pe o călătorie constantă de îmbunătățiri și posibilități.